Mijn naam is Bianca Talens. Voeding is mijn passie en ik ben dol op koken. Als gediplomeerd Natuurvoedingsadviseur en Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur ben ik in staat om het verband te leggen tussen de klachten en de lichaamssystemen die ontregeld zijn. Door middel van adviezen met betrekking tot voeding en levensstijl gaan we het zelfgenezend vermogen van het lichaam activeren om zo bepaalde ziekteprocessen te herstellen en/of te voorkomen.Ik geef je de kennis mee naar huis waarom je bepaalde producten beter kunt laten liggen, en waarom je je lichaam bepaalde voedingsstoffen moet geven om fit en gezond te blijven.

Doordat ik een aantal jaren geleden te maken kreeg met diverse allergieën veroorzaakt door o.a. tarwe ben ik me meer gaan verdiepen in voeding. Door bewuster en gezonder te eten voelde ik me een stuk energieker, mijn algehele gezondheid verbeterde en als bijkomend voordeel begon ik ook af te vallen.

Opleidingen volg ik nog steeds en met veel plezier omdat je over voeding nooit uitgeleerd raakt. Graag wil ik mijn kennis met je delen en je helpen de juiste balans te vinden.