Herken jij dit?

 • Je hebt je leven prima op orde en geniet hier met volle teugen van, tegelijkertijd knaagt er iets
 • Je weet dat je fitter en slanker kunt zijn en wil dat ook graag
 • Je ergert je als je de rits van je broek niet dicht krijgt of jezelf na het douchen in de spiegel ziet
 • Je hebt last van vermoeidheid, slecht slapen en weinig energie 
 • Je beweegt voldoende, maar je gewicht blijft toenemen
 • Je ziet door de vele verhalen of artikelen over voeding door de bomen het bos niet meer
 • Je wilt leven in een gezond lichaam om problemen later tegen te gaan
 • Je voelt dat het anders moet, maar hoe dan

Hoe nu verder?

Hoe lang blijf je hier nog mee doorlopen? Wil je hier echt verandering in gaan aanbrengen? En wat ga je doen om het tij te keren?

Ik ga je hierbij helpen zodat je over drie maanden een stuk fitter en slanker bent!

Wat is Metabolic Balance?
Metabolic Balance is een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, dat is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers.
Met behulp van het programma kun je onder mijn begeleiding je huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. Het persoonlijke voedingsplan wordt opgesteld op basis van 37 bloedwaarden en je gezondheidsgegevens. De samenstelling van de maaltijden en de voedingsrichtlijnen ondersteunen de natuurlijke productie van insuline, een uitgebalanceerde hormoonhuishouding en daarmee een gezonde stofwisseling.

Hoe werkt Metabolic Balance?
Het metabolisme van elke persoon is anders waardoor de dagelijkse behoefte aan vitaminen, voedingsstoffen en mineralen varieert van persoon tot persoon.

Met behulp van het programma en persoonlijke begeleiding wordt je huidige voedingspatroon omgezet naar een uitgebalanceerd en individueel toegesneden voeding. De basis hiervoor is je persoonlijke voedingsplan. Het wordt opgesteld aan de hand van je actuele bloedwaarden, maten en gewicht en gezondheidsgegevens.
Het leidt je in vier fasen naar succes en zorgt dat je je persoonlijke gewichtsproblemen voor eens en voor altijd oplost en je gezondheid bevordert.
Het Metabolic Balance voedingsplan omvat de voedingsgroepen die voor jou nodig zijn om je stofwisseling te reguleren met de voedingsstoffen die jouw lichaam echt nodig heeft.Met de juiste keuze van voedingsmiddelen en naleving van het Metabolic Balance Plan, zal de bloedsuikerspiegel stabiliseren en de afgifte van insuline en andere hormonen worden gecontroleerd. Dit is belangrijk om de sterke behoefte aan bepaalde voedingsmiddelen en snacks te stoppen.
Het persoonlijke voedingsplan zal een ruime keuze aan eiwitten (vis, vlees, peulvruchten etc.) en complexe koolhydraten (groenten, salades, fruit) bieden, zodat je gevarieerde maaltijden kunt samenstellen die gezond, erg lekker en makkelijk te bereiden zijn. Je krijgt toegang tot besloten Facebook pagina’s en websites waarop ervaringen, keuken ideeën en recepten worden gedeeld. Hierdoor wordt je leven met Metabolic Balance® nog gemakkelijker.

Waardoor bereik je met Metabolic Balance gewichtsverlies?
Door jouw individuele voedingsplan krijgt je lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten; het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze je hormoonhuishouding beïnvloeden. Daarmee wordt een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Met de nieuwe, eenvoudige regels voor (het bereiden en nuttigen van) de maaltijden reguleer je gemakkelijk en blijvend je gewicht en versterkt het jouw totale hormoonhuishouding.

Welke verbeteringen van de gezondheid bereik ik met Metabolic Balance?
De omschakeling van het lichaam naar passende, gezonde en uitgebalanceerde voeding voorkomt op lange termijn de bekende welvaartsziekten, vooral in combinatie met geschikte beweging. Het herstel van de natuurlijke voedingsbalans bewerkstelligt het herstel van een natuurlijk lichaamsgewicht.
Tegelijkertijd verbetert je uithoudings- en concentratievermogen en stijgt je totale energieniveau. Je slaapt beter, je fysieke en psychische kracht neemt toe, je voelt je over het geheel genomen gezonder, vitaler en krachtiger en dat straal je ook uit! Je breekt je lichaamsvet af en spaart je spier- en bindweefsel door Metabolic Balance®, dat wil zeggen dat je huid strak en glad blijft

  Ben je geïnteresseerd neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

  Opmerking:
  Het Metabolic Balance stofwisselingsprogramma mag nooit het bezoek aan uw arts vervangen, met name bij aanhoudende klachten, en moet niet zonder vakkundige begeleiding worden gedaan.